Fightclub HaarlemBijvoetstraat 5, 2033 ZD Haarlem
Maa - Vrij : 09:00 - 22:00

Over ons

Welkom bij Fight Club Haarlem! Al ruim 23 jaar is Fight Club Haarlem een bekende leerschool onder het kickboxen en een begrip in Haarlem. Jamal B, headcoach en oprichter van Fight Club Haarlem, geeft thaiboxing lessen aan zowel jong, oud, beginners, gevorderden en wedstrijdvechters.

Jamal B heeft met veel bekende kickboksers samen gewerkt, grote namen zoals onder andere: Mo ben Nasser, Badr Hari, Melvin Manhoef, Tarik El Idrissi, Joeri Mes, Brian Lo-A-Njoe, Cosmo Alexandreen, Ricardo Fyeet.., maken graag gebruik van zijn deskundigheid en strategisch inzicht.

Bij Fight Club Haarlem staat de deur open voor iedereen. De begeleiding is zo nauwkeurig mogelijk afgestemd op het individu en de maatschappelijke betrokkenheid speelt hierbij een belangrijke rol. De vechter wordt structureel begeleid naar zijn doel. Kijk rustig rond op de site en neem contact op in geval van interesse/vragen.

Proeftrainen? Pak je spullen en loop langs!!

Gratis Proef Trainen

Hamza el Mesbahi@workπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Geplaatst door Fightclub Haarlem op Dinsdag 4 juni 2019

Gratis Proefles voor Jong en Oud

Op een recreatieve manier leren kickboksen? Vraag dan een gratis proefles aan en ervaar zelf onze groepslessen! Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Nieuwsbrief